Treinenpostzegels uit de VS - Postzegelblog

Treinenpostzegels uit de VS

0

trein_postzegelTreinen en locomotieven zijn een geliefd thema voor postzegelverzamelaars, dat schreef Cees al eens op de Postzegelblog. Naast het verzamelen van miniatuurtreinen zelf zijn er ook vele postzegels van te vinden. Ik vond een filmpje van een meneer uit de Verenigde Staten die ons in vogelvlucht meeneemt in de Amerikaanse treingeschiedenis.

Hij eindigt zijn filmpje met de zin: ‘Als je postzegels verzamelt kan je vanuit je huis over de hele wereld reizen en er van alles over leren’. Met deze verzameling is dat wel heel toepasselijk!

Even verder zoekend vond ik ook een link van een Amerikaanse site: Railphilatelist.com waar heel veel te vinden is over treinen! Maar ook deze site biedt een prachtig overzicht. Misschien een aanrader voor de liefhebbers van treinpostzegels?

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Verenigde statenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)