Luchtvaarthoogtepunten in België - Postzegelblog

Luchtvaarthoogtepunten in België

0

postzegel_ruimtevaart_belgie_2009Van Blériot tot De Winne. Onder deze titel heeft België 8 juni een geïllustreerd velletje uitgebracht met tien identieke zegels (vijf motieven) in het binnenlandse 1-tarief (€ 0,59). Blériot stak een eeuw geleden als eerste Het Kanaal over en Frank De Winne, die 27 mei voor de tweede keer naar de ISS vertrok, nu als commandant (de eerste Europeaan) van het door verschillende landen gebouwde internationale ruimtestation.

blad_lucht-ruimtevaart
Van boven naar beneden zitten de volgende paren zegels in het velletje: International Space Station, Frank De Winne naar ISS; Apollo 11, 1969, 1e stap op de maan; 1e vlucht van de Concorde, 1969; de vlucht van de Zeppelin rond de wereld, 1929; 1e vlucht over Het Kanaal door Blériot, 1909. ISS staat voor International Space Station.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
BelgiëNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.