Nieuwe set permanente zegels Nieuw-Zeeland - Postzegelblog

Nieuwe set permanente zegels Nieuw-Zeeland

0

new_zealand_stamp_definitive_2009It’s time to update your Definitive collection… Dat meldt de New Zealand Post richting haar verzamelaars. Op 1 juli verschijnen dan ook zeven nieuwe permanente zegels met favoriete, toeristische plekjes. Dat gebeurt tevens naar aanleiding van nieuwe International Economy rates en International Air rates, die op 7 juli van kracht worden.

nw_zeeland_definitives
De zegels tonen: op een zelfklevende 30c-zegel Tolaga Bay, bekend als Nieuw-Zeelands langste (660 meter) los- en laadkade die in 1929 in gebruik werd genomen; Russell, de historische township of Russell (eens bekend als Kororareka) was Nieuw-Zeelands eerste permanente Europese nederzetting en zeehaven ($ 1,80, gegomd); Lake Wanaka, het 192 kilometer en het op vier na grootste meer van Nieuw-Zeeland ($ 2,30, gegomd); Auckland met 1,3 miljoen inwoners ($ 2,80, gegomd); de 150 kilometer lange Rakaia River, die in de Southern Alps ontspringt en uitmondt in de Pacific Ocean ($ 3,30, gegomd) en Wellington op een $ 4,00 gegomde zegel.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
BruggenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.