Donald Duck ook op postzegels - Postzegelblog

Donald Duck ook op postzegels

4

donald_duck_postzegelWisten jullie dat de Donald Duck het best gelezen tijdschrift is onder mannen. Zelfs meer dan de Panorama, Aktueel of Playboy? Dat blijkt uit een onderzoek wat Sanoma vorige week presenteerde op de dag dat Donald Duck precies 75 jaar oud was. Reden voldoende om behalve Dikkie Dik ook Donald Duck zijn eigen postzegels te geven.

De postzegels zijn ook weer in een Postbox verpakt. Naast de leuke postzegels dus ook drie kaarten met dezelfde afbeelding als de postzegels. Zouden mannen met deze set nu ook meer kaarten gaan versturen?

donald_duck_postzegels

De Donald Duck Postboxen zijn vanaf gisteren, 15 juni 2009, verkrijgbaar bij TNT Postkantoren, via de Collect Club in Groningen, online via tntpost.nl/collectclub en in diverse boekwinkels. De Postbox verschijnt in een oplage van 50.000 exemplaren.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (2 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (4) Schrijf een reactie

 • Jacqueline van der Pas op 16 juni 2009 om 15:38

  Superleuke postzegels! Vooral de middelste. Donald staat immers bekend als humeurige eend. Zo’n 30 jaar geleden waren Donald Duck strips in Finland verboden omdat hij geen broek aan had :-) Dat kun je je toch bijna niet voorstellen. Misschien wel een slim verkooptrucje?

 • Jan Prygoda op 16 juni 2009 om 23:05

  http://www.meesterbrein.com/view.php/donald-duck-strips-waren-verboden-in-finland-omdat-hij-geen-broek-droeg.html

  Donald Duck strips waren verboden in Finland, omdat hij geen broek droeg.

  Niet waar!

  Rond 1977 werd Donald Duck verbannen in Finland vanwege economische problemen. Op deze manier hoopte Finland dat de jeugd meer geld ging besteden aan hobbies en sport.

  De gekte was al snel weer over en een paar maanden nadat Donald Duck verbannen werd was hij populairder dan ooit in Finland. Dit bracht sommige mensen aan het denken of dit niet een slimme marketingstruc was van Disney.

 • Robert op 18 juni 2009 om 13:09

  Wist je dat Donald wel een badpak draagt als hij gaat zwemmen? Er zijn meer eigenaardigheden: alle figuren uit Duckstad behalve de eenden dragen handschoentjes en hebben vier vingers. Kijk maar eens naar Mickey Mouse. En wat Mickey betreft: die is in de VS veel populairder dan Donald. Wat de reden daarvoor ook mag zijn, Donald verdient wat mij betreft die eer; hij is de meest menselijke aller Disney-dieren. Donald rules!

 • joost op 5 juli 2009 om 13:10

  echt ik vind het blad ook al heel leuk

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)