Gibraltar portretteert kleinkinderen oma Elizabeth II - Postzegelblog

Gibraltar portretteert kleinkinderen oma Elizabeth II

0

gibraltar_koningshuis_postzegel_babyGroot-Brittannië en ’aanhang’ zetten het koninklijk huis nogal eens in het zonnetje. Elke gelegenheid wordt aangegrepen om zegels uit te geven. Gibraltar heeft 1 mei een nieuwe weg gevonden. Onder de strenge ogen van hun oma worden op acht zegels haar acht kleinkinderen geportretteerd.

koningshuis_gibraltar_postzegelsPeter en Zara Philips (kinderen van prinses Anne, the Princess Royal, en haar eerste man, kapitein Mark Philips);
prins Henry en prins William van Wales (zonen van Diana, prinses van Wales, en prins Charles van Wales); prinses Beatrice van York en prinses Eugenie van York (dochters van prins Andrew, hertog van York, en Sarah, hertogin van York); viscount Severn en lady Louise Windsor (kinderen van prins Edward, earl of Wessex, en Sophie, countess  of Wessex).

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
KoningshuizenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.