Pal Sarkozy krijgt Persoonlijke Postzegel voor zoon Nicolas Sarkozy - Postzegelblog

Pal Sarkozy krijgt Persoonlijke Postzegel voor zoon Nicolas Sarkozy

0

persoonlijke_postzegel_sarkozyKatja Veen, manager Consumentenmarkt TNT Post heeft deze morgen Persoonlijke Postzegels overhandigd aan Pal Sarkozy, de vader van Nicolas Sarkozy, de President van Frankrijk. Het verhaal gaat dat Nicolas Sarkozy een fervent postzegelverzamelaar is. De afbeelding op de postzegel is een portret van Nicolas Sarkozy, gemaakt door zijn vader Pal samen met Werner Hornung.

Pal Sarkozy

Pal Sarkozy, kuntenaar, is in Nederland in verband met de opening van een expositie van zijn werk a.s. zondag. Suze Mens (dochter van Harry Mens) interviewde vanmorgen in Amsterdam Pal Sarkozy. Aan het eind van het interview heeft Katja Veen de postzegels overhandigd. Pal heeft gezegd dat hij ze graag aan zijn zoon zal overhandigen.

persoonlijke_postzegel_sarkozy_fine_artDigital Fine Art

Van 17 mei tot en met 14 juni worden in Gertrud D Galleries in Amsterdam werken getoond van Pal Sarkozy en Werner Hornung in een verkoopexpositie getiteld ‘Entente Subtile‘. Pal Sarkozy en Werner Hornung zijn oude vrienden. In 2004 besloten ze om hun creatieve krachten te bundelen en samen kunst te maken. Tot die tijd hadden ze beiden hun eigen creatieve wereld en ze besloten samen nieuwe grenzen te verkennen door de “Fine Art”van Pal te combineren met de “Digital Art” van Werner. Zo creëerden zij een originele mix van tekeningen, fotografische elementen en digitale creaties. Het resultaat is een nieuwe, unieke stijl die door Pal en Werner “Digital Fine Art”genoemd wordt.

Interview

Het interview wordt a.s. zondagmorgen 17 mei om 11.00 uur en zondagvond in de herhaling uitgezonden in het programma Business Class.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)