N.E.C. postzegel, speciaal voor voetballiefhebbers - Postzegelblog

N.E.C. postzegel, speciaal voor voetballiefhebbers

3

necWe hadden al Feijenoord, Ajax en  PSV op postzegels in 3 postzegelboekjes, maar sinds woensdag is er ook een N.E.C. velletje. Het velletje is gemaakt naar aanleiding van een intense samenwerking tussen het Nijmeegse TNT Postkantoor en de voetbalvereniging N.E.C..

Liefhebbers kunnen in de Bisschop Hamerstraat in Nijmegen het velletje afdrukken voor € 6,-. Onder de klanten die het unieke velletje aanschaffen wordt de wedstrijdbal van N.E.C. – NAC Breda verloot.

nec_postzegels2
Het eerste velletje N.E.C.-postzegels werd woensdag uitgereikt aan Rutger Worm, een van de Nijmeegse spelers van N.E.C.. Rutger Worm nam met trots het eerste velletje in ontvangst.

rutger_worm_nec_postzegel

Tijdens de wedstrijd tussen N.E.C. en NAC Breda op zaterdag 25 april zal TNT Post vertegenwoordigd zijn in de vorm van wedstrijdsponsor.

Bron: N.E.C.  Nijmegen

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels VoetbalNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (3) Schrijf een reactie

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)