Zweden - Samen - Postzegelblog

Zweden – Samen

0

Vijf nieuwe postzegels die allemaal een warm gevoel geven als je post krijgt voorzien van één van deze ontwerpen. Jonge grafisch ontwerpers en illustratoren kregen de vraag om postzegels te ontwerpen die geschikt waren voor gelukwensen en felicitaties. ‘Zonder uitzondering waren de resultaten verbluffend’ aldus Barbor Sjberg van de Zweedse Post.liefde2_postzegel_zweden_2009

liefde1_postzegel_zweden_2009
De samenwerking met de University College of Arts, Crafts and Design, alwaar de studenten vandaan komen, zal ook worden voortgezet in 2010. Zweedse Post en de universiteit hebben verschillende voordelen ontdekt in de samenwerking. ‘De studenten krijgen een perfecte gelegenheid voor een nieuwe uitdaging. En wij krijgen de kans om interessante ontwerpers te ontdekken’aldus Barbro SjBerg.

liefde3_postzegel_zweden_2009
Kenmerken
Uitgiftedatum: 29 januari 2009
Design: Jenni Erkintalo (4 postzegels), Julia Szulc (mond)
Postzegelformaat: 31.25 x 26.6 mm (4 postzegels) en 31.25 x 31.25 mm (mond)
Druktechniek: Offset

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
ZwedenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)