Postzegelplakactie voor maaltijden in Malawi - Postzegelblog

Postzegelplakactie voor maaltijden in Malawi

1

44-centIn twaalf vestigingen verdeeld over het hele land heeft TNT Post in samenwerking met het World Food Programme (WFP) een proef met een postzegelplakactie opgezet. Bij deze actie konden klanten aan de balie van het postkantoor een postzegel op een vel plakken. Van één 44 centszegel kunnen maar liefst twee schoolmaaltijden in Malawi worden bekostigd.

Helaas is dit écht bittere noodzaak, want de kinderen in Malawi krijgen thuis vaak niet of onvoldoende te eten. En leren op een lege maag gaat niet goed. Dus de maaltijden dienen zowel de gezondheid als het leervermogen en aldus de ontwikkeling en toekomstkansen van de kids.

wfp-postzegelplakactie

Foto: Hans Verhorst/BDU

Ook in Putten deden de medewerkers enthousiast mee. Het resultaat was 600 zegels, dus 1200 maaltijden. Naast deze postzegels is er ook een wenskaartenmolen waarvan de opbrengst ook deels naar de actie gaat.

Zou de actie voldoende zijn om binnenkort landelijk uit te rollen? Volgen mij is is het altijd een succes! Elke maaltijd is er namelijk toch weer een?

Voor meer informatie: www.wfp.org

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (1)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)