Postzegel gespot: Eiland Man - Wk Formule 1 - Postzegelblog

Postzegel gespot: Eiland Man – Wk Formule 1

0

Het Eiland Man, dat bij velen bekend staat als het eiland van de TT-races – sinds 1973 kwamen zeker tien TT-emissies uit – begeeft zich sinds enige tijd ook op een ander circuit. Aan het feit dat de Brit Lewis Hamilton (23) wereldkampioen Formule-1 2008 werd wordt 15 januari een zesdelige serie gewijd (30p, 31p, 56p, 85p, 98p en 1,42 pond).

Bijzonderheden
Het eiland Man, over de hele wereld bekend voor zijn liefde voor de motorsport, viert Vodafone McLaren Mercedes rijder Lewis Hamilton’s 2008 F1 Wereld Kampioenschappen. Een prachtige manier om dat te doen is de uitgifte van een set van zes spannende postzegels met prachtige beelden van zijn kampioenschap jaar.

Dot Tilbury, Philatelie Bureau Manager van het Eiland Man: “We zijn blij en vereerd om aandacht te kunnen besteden aan Lewis’s 2008 F1 World Championship. We hopen op deze postzegels de geest van zijn gedenkwaardige prestaties te vangen voor al zijn fans over de hele wereld. ”

Martin Whitmarsh, CEO van de Formule 1, Vodafone McLaren Mercedes: “Het Eiland Man is bekend om het enthousiasme voor het racen. Daarom is het helemaal gepast dat zij dit moment hebben gekozen om 6 postzegels uit te geven.”

Kenmerken
Betreft: Wereldkampioen Formule 1 Lewis Hamilton
Uitgiftedatum: 15 januari 2009
Postzegelwaarde: 30p, 31p, 56p, 85p, 98p en 1,42 pond
Design: Murray Walker OBE
Beeld: Vodafone McLaren Mercedes
Postzegelformaat: 28mm x 42mm
Druktechniek: Offset Lithography
Tanding: 14 per 2 cm
Papier: 110 gms

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.

Tags bij dit artikel