Bekertoernooi 2009 - Postzegelblog

Bekertoernooi 2009

0

Zaterdag 7 maart 2009 vindt het Bekertoernooi 2009 plaats. Heb je een mooie verzameling, dan is dit de ideale gelegenheid om deze via een presentatie te tonen aan belangstellenden. Je presenteert je verzameling op je eigen manier en wijze. De lezing kan uitgevoerd worden met behulp van dia’s, sheets (overheadprojector) of met een beamer. De organisatie zorgt voor de benodigde apparatuur. Deelname staat open voor alle leden van bij de Bond aangesloten verenigingen.

Het Bekertoernooi kent twee categorieën:  Een lezing voor het gedeelte “Algemene Filatelie” en voor het gedeelte “Thematische Filatelie”. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij een presentatie (± 20 minuten) van hun thema of verzameling geven. Aan de diverse onderdelen van de presentatie worden door een jury (voor elk gedeelte drie leden ) punten toegekend. De deelnemer met het hoogste aantal punten is winnaar van het betreffende gedeelte. Wil je gebruik maken van dia’s, dan kan je terecht bij het Audiovisueel Centrum (AVC) van de Bond.

Je waardevolle verzameling hoeft dus niet tentoongesteld te worden op een tentoonstelling, maar kan door de lezing gepresenteerd worden aan een groter publiek. Aan de deelname aan het toernooi zijn geen kosten verbonden.

Belangstelling om deel te nemen? Neem dan dan vóór 1 december 2008 voor nadere informatie en het verkrijgen van een reglement (ook hier te vinden) contact op met C. Ursem, Overhagenseweg 12,  6883 GV Velp: tel 026-3613906 of met R.M. ten Hoedt, Aduardstraat 23, 6835CS Arnhem; tel 026-3230947 of per email r.tenhoedt01(at)chello.nl.

Het Bekertoernooi vindt plaats in Hogeschool van Hall Larenstein van 10.00 tot 16.00 uur. De hogeschool ligt op een fraai landgoed in Velp en ook de accommodatie laat niets te wensen over. Het adres: Larensteinselaan 26a, 6882 CT Velp (gem. Rheden). De organisatie van het Bekertoernooi is dit jaar voor het eerst in handen van De Globe afd. de Vierstroom (fusie van de afdelingen Arnhem, Elst en Velp/Rozendaal).

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)