9,6 miljoen opbrengst bij de Kinderpostzegels 2008 - Postzegelblog

9,6 miljoen opbrengst bij de Kinderpostzegels 2008

3

9,6 miljoen is een recordbedrag. 1 miljoen meer euro dan vorig jaar. Het bedrag werd een klein uur geleden bekend gemaakt door de kinderen van basisschool Sint Agnes uit Dongen tijdens een feestelijke uitgiftebijeenkomst in de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

De recordopbrengst is onder andere toe te schrijven aan de enthousiaste deelname van bijna 1.000 scholen aan de jubileumwedstrijd van Stichting Kinderpostzegels Nederland. Vanaf morgen, woensdag 5 november worden de bestellingen afgeleverd op het adres van bestelling.

Kunstenares Harriët van Reek, winnaar van de Zilveren Penseel 2008, ontwierp de zegels en heeft zich laten inspireren door het thema ‘Laat kinderen leren’. De letters van het woord ‘onderwijs’ verdeeld over de zes verschillende postzegels: ‘De letters die ik maak zijn getekende personages, individuen met een eigen voorkomen en karakter. Op de postzegels spelen de letters samen met een kind een klein toneelstukje.’

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
KinderpostzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (3) Schrijf een reactie

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)