Al de enquête ingevuld? - Postzegelblog

Al de enquête ingevuld?

0

Mag ik jullie nog een keer lastig vallen met deze vraag? Tientallen mensen hebben al de moeite genomen om ons te vertellen wat ze van de blog vinden. Maar we zouden graag nog meer reacties ontvangen. Meten = weten zei Toon al. En inderdaad hoe meer deelnemers, hoe meer input wij hebben voor het verbeteren van de Postzegelblog. Dus zoals Toon en Abert ook al eerder zeiden: Doe mee!

>> Naar de Postzegelblogenquête

Mag ik jullie nog een keer lastig vallen met deze vraag? Tientallen mensen hebben al de moeite genomen om ons te vertellen wat ze van de blog vinden. Maar we zouden graag nog meer reacties ontvangen. Meten = weten zei Toon al. En inderdaad hoe meer deelnemers, hoe meer input wij hebben voor het verbeteren van de Postzegelblog. Dus zoals Toon en Abert ook al eerder zeiden: Doe mee!

>> Naar de Postzegelblogenquête

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)