Wat vinden jullie van de Postzegelblog? - Postzegelblog

Wat vinden jullie van de Postzegelblog?

4

Na ruim 2 1/2 jaar is het tijd om eens te horen wat jullie vinden van de Postzegelblog. Wat is goed, wat kan beter. Wat kan anders en hoe kunnen we jullie meer betrekken? Allemaal vragen waarbij je nu zelf kan aangeven, eventueel ook anoniem, welke richting de Postzegelblog op moet.

De enquête vraagt maar 10 minuten van je tijd en door het invullen van de vragen laat je je stem horen en maak je kans op de Jaarcollectie postzegels 2008!

>> Laat je stem horen!

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (4) Schrijf een reactie

 • toon op 4 oktober 2008 om 15:24

  Meten is weten, is een standaardkreet van management. goed idee dus van het postzegelblog-team om de feedback te vragen van de vele bezoekers van dit weblog.
  vandaar ook mijn oproep aan de lezers: doe mee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  want allen met jullie opmerkingen kan het blog nog verbeterd worden en aangepast aan de wensen van de bezoekers.

 • Johan op 4 oktober 2008 om 20:11

  Het is wel belangrijk om te kijken naar doelgroepen. De beginnende postzegelverzamelaar, de (semi-)handelaar, de themaverzamelaar, de land-(en)verzamelaar, de jongeren van 8 tot 18. de oudere ervaren verzamelaar van 30+, de belegger, de voordrukalbumverzamelaar. (hokjes vuller), de specialist (de milimeter-vreter), de niet-postzegelverzamelaar. en ga zo maar door… tot alle gebruikersgroepen toe. Ik richt me vooral op de beginnende verzamelaar. Laagdrempelige (eenvoudige) informatie wat er zoal te doen is in postzegelland. Ervaren verzamelaars kunnen die mensen dan weer helpen/doorverwijzen. Zodra het te ingewikkeld wordt haken velen af. Postzegellaars zijn zo verschillend! De één analyseert de informatie en de ander komt voor wat gezelligheid of wat aandacht. Daar moet je een beetje een middenweg in zoeken. Vergeet http://www.postzegelblog.be niet aan te vragen!

  Succes!
  gr Johan
  http://www.postzegelforum.nl
  http://www.postzegelforum.be

 • Stewie op 5 oktober 2008 om 16:50

  Ik heb zojuist ook de enquete ingevuld. Ik roep ook iedereen op om dat te doen! Het kost maar een paar minuten van je tijd!

 • Albert Haan op 5 oktober 2008 om 23:40

  Absoluut doen

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)