Grenzeloos Nederland: bijna te veel bekijks! - Postzegelblog

Grenzeloos Nederland: bijna te veel bekijks!

0

grenzeloos-nl-1.jpg

Collega-blogger Bate heeft hier twee dagen geleden al duidelijk gemaakt hoe hij ‘organisatorisch’ in elkaar steekt, de uitgifte van drie velletjes onder de noemer Grenzeloos Nederland. Dat hoef ik dus niet meer te doen.

Maar toch laat ik graag mijn licht schijnen over deze toch wel opvallende Nederlandse, Nederlands Antilliaanse en Arubaans co-productie.

grenzeloos-nl-2.jpg

Opvallend bijvoorbeeld in die zin dat ontwerpster Ariënne Boelens er in geslaagd is om van elk velletje – er is van alles te zien en te ontdekken – een waar kijkspel te maken. Gaat er bij de naam Ariënne Boelens een belletje rinkelen? Dat zou heel goed kunnen, want ze tekende in 2005 voor het ontwerp van het velletje voor de Weken van de Kaart.  

weken-van-de-kaart-2005.bmp

Terug naar Grenzeloos Nederland. Zoals gezegd, elk velletje is een kijkspel op zich. Of het nu gaat om het thema eten en drinken, het thema taal of het thema architectuur, een schat aan informatie en bezienswaardigs komt op je af. 

Ja, de gevarieerdheid van elk velletje stemt mij vrolijk. Nou bekruipt mij bij de namen Nederlandse Antillen en Aruba toch al gauw iets van een vakantiegevoel, deze velletjes hebben ook wel degelijk iets vakantiebestemmerigs. 

grenzeloos-nl-3.jpg

Veel bekijks, vrolijk… toch ben ik niet helmaal lovend over Grenzeloos Nederland. Er komt op elk velletje zoveel op me af, dat ik mij bijna overvoerd word. Ja, er is zoveel te zien dat ik soms bijna niet weet waar ik moet kijken. Ik word er een beetje onrustig van, van Grenzeloos Nederland.

Veel bekijks, misschien wel een beetje teveel bekijks, Grenzeloos Nederland.    

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

    Reacties (0)

    Schrijf een reactie

    (registratie is niet nodig)