May we have your votes, please?! - Postzegelblog

May we have your votes, please?!

0

stemmen.jpg

Zo, 57 procent – een meerderheid, zij het niet al te ruim – van jullie is er dus wel voor, voor postzegelvellen met verschillende tarieven. Beschouwt deze als een verrijking van elke verzameling postzegelvellen. Hoeveel keer er gestemd is op de vorige stelling? Een aardige score: 276 keer.

Op naar de nieuwe stelling. Waarvan ik hoop dat jullie er flink je tanden in zult zetten. Ik heb hem gekozen naar aanleiding van de toch uiterst lovende woorden aan het adres van het hier onlangs (zelfs twee maal) besproken en ook in jullie reacties bejubelde, laat ik het zo maar noemen, jubilarissenvel. Ik wil wel eens weten hoe jullie in het algemeen denken over het ontwerp van de Nederlandse postzegels. Dus: kom maar op met jullie meningen.

 

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

    Reacties (0)

    Schrijf een reactie

    (registratie is niet nodig)