Van harte gelukgewenst! - Postzegelblog

Van harte gelukgewenst!

0

poster.jpg

Hartelijk gefeliciteerd! Waarmee?! Met de start vandaag van de Verjaardagscampagne 2008. Een intitiatief, voor de zesde keer alweer, van de Stichting Wenskaart Nederland, waarin de wenskaartretailers, de uitgevers van wenskaarten en, natuurlijk, TNT Post zitting hebben. De stichting zit ook achter de jullie zonder twijfel bekende Weken van de Kaart.  

Het doel van de stichting? Het gebruik van wenskaarten verhogen. Niet alleen rond kerst en oud en nieuw, maar zeker ook rond verjaardagen. We zitten al rond zo’n 68 miljoen verjaarskaarten per jaar, maar dat aantal kan en mag van de stichting nog best wat omhoog. Al was het maar omdat, zo wijst recent onderzoek tenminste uit, een derde van de Nederlanders het echt verschrrikkelijk vindt dat zijn of haar verjaardag vergeten wordt. Juist, een eenvoudig kaartje brengt dan natuurlijk uitkomst.

Een kleine 70 miljoen verjaardagskaartjes, die zijn toch goed voor een zelfde aantal postzegels. Aardige verzameling, lijkt me. 

advertentievel.jpg

De Verjaardagcampagne 2008 loopt tot eind april. Tot die tijd, maar helaas alleen zo lang de voorraad strekt, is elk setje van drie verjaarskaarten ter waarde van tenminste € 5.- goed voor een doosje overheerlijke Droste chocolaatjes. Helemaal gratis.

Bij wie u zijn moet voor kaarten met, als u tenminste snel bent, chocolaatjes? Bij in totaal 1600 winkels in ons land. U kent ze wel: de Bruna, de Primera. The Readshop, de Expo en V&D. Plus de grotere postkantoren en, zoals dat altijd zo mooi heet, de betere wenskaartenwinkels.

Nou, gaan we er met zijn allen op af, op de Droste chocolaatjes? Op de wenskaarten? Of geven we niets om wenskaarten? Laat staan gratis Droste chocolaatjes?!

 

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

    Reacties (0)

    Schrijf een reactie

    (registratie is niet nodig)