Postzegelboycot?! - Postzegelblog

Postzegelboycot?!

0

china-olymp-1.jpg

China: de hele wereld gaat er deze zomer heen om vol overgave Olympisch te spelen. Alle verhalen ten spijt over hoe daar in dat verre onmetelijk grote land wordt omgesprongen met zaken als mensenrechten en zo. 

Zonder er hier nou uitvoerig op in te gaan (in de media krijgt het ondewerp – terecht overigens wat mij betreft – al zo veel aandacht) vroeg ik me toch af of er onder jullie zijn die juist omdat het bewind in Peking (ik moet Bejing zeggen geloof ik) zich niet al te zeer bekommert om mensenrechten, China als postzegelland boycotten.china-olymp-2.jpg

Terwijl het mij voorkomt, afgaande op wat ik op Freestampcatalogue tegen kom aan Chinese postzegels, de moeite van het bekijken en dus ook, denk ik, van het verzamelen zeker waard lijkt.  

Zelfs een verzamelthema China / Olympische Spelen 2008 behoort tot de mogelijkheden. Kijk maar naar de zegels, uitgiften uit 2007, bij dit stukje. En ik maak me sterk dat er richting het echte begin van de spelen nog wel meer Chinese Olympische postzegels zullen verschijnen.

china-olympische-spelen.jpg

Vinden deze gretig aftrek onder verzamelaars?! Omdat ze zich zoals sporters met sport alleen met postzegels en dus niet met politiek bezig houden?   

 

 

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

    Reacties (0)

    Schrijf een reactie

    (registratie is niet nodig)