Broccoli op het menu - Postzegelblog

Broccoli op het menu

0

albert-broccoli.jpgSchijnt gezond te zijn, broccoli. Ik moet zeggen, ik vind het nog wel lekker ook. Zolang het heel kort gekookt is. Of blancheer je broccoli?! Hoe dan ook, waarom ik er vandaag, misschien wel op jullie nuchtere maag, over begin, over broccoli? Vanwege Albert R. Broccoli.

Wie dat was? Dat was de man die ooit het lang niet slechte idee opvatte om de boeken van ene Ian Fleming te gaan verfilmen. Inderdaad, de Ian Fleming van Bond, James Bond

Die Albert R. Broccoli werd op 5 april 1909, ’t is dus bijna zijn eeuwfeest, geboren in New York. Juist, daarom vandaag hier aandacht voor hem.

james_bond_stamps_bewerkt-1.jpg

En, in het verlengde daarvan, voor de serie Bond-zegels die eerder dit jaar (we schreven er hier al eerder over) in Engeland verscheen.   

broccoli.jpgTja, we mogen Broccoli wel dankbaar zijn. Vanavond daarom allemaal broccoli op het menu?!  En nu we het toch over broccoli hebben, iemand van jullie nog een postzegel met broccoli in huis?! 

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
HistorischNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

    Reacties (0)

    Schrijf een reactie

    (registratie is niet nodig)