Nakomelingetje - Postzegelblog

Nakomelingetje

1

andy-gibb-portret_bewerkt-1.jpg

De mooie, bijna gladde mooie jongeman hierboven was het nakomelingetje binnen de familie Gibb. Hij stamde immers uit 1958, zijn broers Robin en Maurice (een tweeling) uit 1949 en zijn broer Barry uit 1946. 

De namen verklappen al over wie het hier gaat. Juist, over de gebroeders Gibb, beter bekend, zeg maar gerust wereldberoemd als de Bee Gees. De directe aanleiding om het vandaag over hen te hebben?! Vandaag is het 20 jaar geleden dat het genoemde en afgebeelde nakomelingetje, Andy Gibb, amper 30-jaar jong, overleed.  

bee-gees-tsjaad.jpgHits bij de vleet scoorden de Gibb-broers. Maar of ze ook als postzegel een hit waren? Ik heb niet veel Bee Gees-zegels kunnen vinden. Om te beginnen hiernaast een setje van 4 zegels uit Tsjaad. Maar of het hier gaat om, als ik het zo mag zeggen, een serieuze uitgifte?!

 

 

Van Tsjaad belanden we in de geboorteplaats, beter gezegd het geboorte-eiland van de broertjes Gibb.

bee-gees-eiland-man-1999.jpg

Ik heb het dan over het Eiland Man, dat de Bee Gees in 1999 eerde in de vorm van een Legends of Music-velletje met zes van hun grootste hits in de hoofdrol.

 

 

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
HistorischNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

    Reacties (1)

    Schrijf een reactie

    (registratie is niet nodig)