Nostalgie in rood - Postzegelblog

Nostalgie in rood

0

p9271392.jpg

Niet dat ik zo’n emotioneel type ben, nee, maar ik moest toch even slikken na lezing van de brief die ik zojuist kreeg van TNT Post. Of ik stiekem gehoopt had dat we in het (verre) oosten de dans zouden ontspringen? Nee, de vooruitgang hou je niet tegen.

Hoe de boodschap luidde? Dat mijn aloude getrouwe rode brievenbus eraan moet geloven. Komende maand wordt-ie vervangen. Door een exemplaar dat ‘iets groter, ronder van vorm en natuurlijk oranje’ is.

Als eerbetoon, als een soort van laatste eer, als dank voor bewezen diensten zet ik hem nog één keer in vol ornaat, prachtig rood, in het zonnetje.

Vraag me trouwens af, wat gebeurt er met al die rode afdankers? Is er een soort van brievenbussenkerkhof? Ik zou er overigens heel blij mee zijn, met één zo’n afdankertje. Zet ik hem op een prachtplek in mijn tuin.

Is er iemand bij TNT Post die weet bij wie ik moet zijn om dat ook echt voor elkaar te krijgen?! O ja, als ik het exemplaar in kwestie daartoe eigenhandig zou moeten ontmantelen en afvoeren, geen punt!

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Historisch Nederland BrievenbussenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)