Wat vliegt de tijd - Postzegelblog

Wat vliegt de tijd

0

trouwzegel.jpg

Vandaag ben ik alweer 16 jaar getrouwd. Of het groot feest wordt?! Nee, daar zijn mijn vrouw en ik eigenlijk ietwat te nuchter voor. Waarmee niet is gezegd dat we onze trouwdag zomaar ongemerkt voorbij laten gaan. Nee hoor, we gaan met zijn vieren (man, vrouw en inmiddels twee kinderen) gezellig uit eten. 

O ja, de zegel hierboven is een huwelijkszegel uit 1998. Het ontwerp is van Marinka Reuten, de foto van Amke de Kieviet. En nee, al hadden we een werkelijk letterlijk en figuurlijk zonovergoten trouwdag, mijn vrouw was niet in het stralend wit. Van die echte trouwjurken, nee, daar heeft zij het niet zo op. En ik al helemaal niet.  

Over trouwen gesproken, ik zou me heel goed kunnen voorstellen dat een aantal van jullie getrouwd is met zijn of haar postzegelcollectie. Maar zijn er onder jullie ook verzamelaars die ja hebben gezegd tegen het huwelijk als thema van hun verzameling?!

Gratis online postzegelcatalogusNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

    Reacties (0)

    Schrijf een reactie

    (registratie is niet nodig)