Rouwpostzegel - ontwerpwedstrijd - Postzegelblog

Rouwpostzegel – ontwerpwedstrijd

1

maak-jezelf-onsterfelijk2.jpgHet uitvaartbedrijf Monuta nodigt iedere Nederlander uit een afbeelding te ontwerpen voor een nieuwe rouwpostzegel, die in bijgaand vertikaal postzegelkader past. Van het winnende ontwerp worden 1.000.000 postzegels gedrukt.

 

 

 

rouw2.jpgVoor het verzenden van rouwkaarten en/of dankkaarten heeft TNT Post lang geleden al een groenblauwe postzegel met een abstracte afbeelding uitgegeven. Een regionaal opererend postbedrijf in het noorden des lands, Regio Post, heeft eveneens een rouwpostzegel uitgegeven, maar met een concrete afbeelding van een geknakte korenaar. Toch biedt ook Monuta op termijn nabestaanden graag de mogelijkheid een zegelkeus te maken.
regiopost.jpg

pers-zegel-175p.jpgVia www.rouwpostzegel.nl kunt u kiezen uit welke ingezonden ontwerpen de tweekoppige jury (A. Wiechmann, directeur Monuta en G. Jacobs, commercieel directeur TNT Post) het winnende afbeelding moet kiezen. De winnaar ontvangt de nieuwste Apple iMac. Onder de ‘rouwzegel-stemmers’ wordt een Apple iPod verloot. Voor meer informatie kunt u kontact opnemen met M. Debets, 055 – 5391318.

P.S. Voor tekenleerkrachten in het voortgezet onderwijs is dé uitdaging met klassen aan deze ontwerp- en tekenwedstrijd mee te doen! Er staan op dit moment al zeven ontwerpen op de site, variërend van wegfladderende vlinders tot eentje met de veelzeggende tekst “Sorry, heb geen beter nieuws.”

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Bate Hylkema schrijft vanaf 1980 artikelen over filatelie en woont in het Friese Beetsterzwaag.

Tags bij dit artikel

    Reacties (1)

    Schrijf een reactie

    (registratie is niet nodig)