Breng eens een Zonnebloem... - Postzegelblog

Breng eens een Zonnebloem…

0

beeldmerk.jpgDe Zonnebloem kleurt je wereld. In het kader van die campagne ligt er sinds vandaag een nieuw persoonlijk postzegelboekje gewijd aan de Nationale Vereniging de Zonnebloem op alle postkantoren in ons land.

Voor € 9,95 biedt het boekje in beeld en tekst een frisse vrolijke kijk op het goede werk dat de Zonnebloem allemaal doet. En natuurlijk zijn er verschillende – 9 stuks om precies te zijn – persoonlijke postzegels in opgenomen.

zonnetje-voorkant.jpg

Jullie zullen begrijpen dat van het aankoopbedrag een deel ten goede komt aan de Zonnebloem, één van de grootste vrijwilligersorganisaties in ons land. Zodat nog meer mensen met een fysieke beperking door ziekte, handicap dan wel leeftijd op een huisbezoek, een dagactiviteit of  een aangepaste vakantie kunnen worden getrakteerd.  

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

    Reacties (0)

    Schrijf een reactie

    (registratie is niet nodig)