Het blijft maar lente in Lochem - Postzegelblog

Het blijft maar lente in Lochem

1

lentebomen.jpg

Vanochtend, tijdens mijn gebruikelijke wandeling met de hond: regen, wind, hooguit 16 graden. Niet getreurd, mijn – ik mag wel zeggen – inmiddels bekende brievenbus, beurt me op. De zomer mag dan meer op herfst lijken, in Lochem is het lente. Nog steeds.

lentebomen.jpg

Vanochtend, tijdens mijn gebruikelijke wandeling met de hond: regen, wind, hooguit 16 graden. Niet getreurd, mijn – ik mag wel zeggen – inmiddels bekende brievenbus, beurt me op. De zomer mag dan meer op herfst lijken, in Lochem is het lente. Nog steeds.

Gratis online postzegelcatalogusNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

  Reacties (1)

  • Willem Hogendoorn op 7 juli 2007 om 17:07

   Het is altijd lente
   in de ogen van de TNT-prominente
   maar wat deze wellicht nog niet wist,
   het is winter in de ogen van de filatelist.

  Schrijf een reactie

  (registratie is niet nodig)