Wie liep wie nou tegen het lijf?! - Postzegelblog

Wie liep wie nou tegen het lijf?!

2

beatles-band.jpgWas het Paul die John of John die Paul tegenkwam? Ach, het maakt eigenlijk niet zoveel uit. Feit is en blijft dat John Lennon en Paul McCartney elkaar op 15 juni 1956 voor het eerst ontmoetten. En waar dat toe geleid heeft…

Na die 15e juni troffen de heren elkaar snel weer en de rest is muziekgeschiedenis, zeg maar gerust wereldgeschiedenis. Want zo kunnen, ja moeten we de Beatles zonder meer bestempelen.    

Ook als postzegel zijn ze als groep maar ook (en dan vooral John en Paul) individueel goed vertegenwoordigd.

beatles-royal-mail-2007.jpg

Kroon op die hele collectie is wat mij betreft natuurlijk de Beatle-serie die begin dit jaar in Engeland werd uitgegeven.

Het kan bijna niet anders of er zitten ook onder jullie Beatles-verzamelaars. Zo ja, kom dan gerust door met jullie fraaiste exemplaren.  

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

  Reacties (2) Schrijf een reactie

  • albert Haan op 15 juni 2007 om 22:45

   Geen achterdeur zegels maar mooie zegels.
   Passen in mijn muziekverzameling.

  • Rein op 15 juni 2007 om 23:19

   @Albert

   Maar hoe wel in de gaten hoe Royal Mail de iets gevorderde verzamelaar uitknijpt als een rijpe citroen. Achterdeur of voordeur – betalen zal je!

   Celebrate the popularity of the world’s first super-group, The Beatles, with this very special issue. Featuring some of their most famous album sleeves, these six Special Stamps and related products characterise the extraordinary cultural contribution The Beatles made to Britain.

   Mint stamps
   Six irregularly shaped Special Stamps each featuring one of The Beatles iconic album sleeves on top of a stack of albums. The sleeves include With The Beatles, Help!, Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band, Revolver, Let It Be and Abbey Road.

   First Day Cover
   Make your own mark in time with the First Day Cover, complete with a full set of Beatles Special stamps and personalised with your name and address. The envelope depicts several Beatles album covers on the front whilst the reverse features the back of each album.

   Presentation Pack
   Containing all six self-adhesive stamps and the Miniature Sheet, this Presentation Pack tells the story of The Beatles. The Pack was designed by johnson banks and has writing from Mojo magazine editor, Phil Alexander, and illustrations of popular Beatles memorabilia.

   1st Class Stamp Sheet
   60 First Class self-adhesive stamps, in two designs – 30 With The Beatles stamps and 30 Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band stamps.

   64p Stamp Sheet
   60 self-adhesive 64p stamps, in two designs – 30 Help! stamps and 30 Abbey Road stamps.

   72p Stamp Sheet
   60 self-adhesive 72p stamps, in two designs – 30 Let It Be stamps and 30 Revolver stamps.

   Stamp Cards
   Take a closer look at these fantastic images with The Beatles Stamp Cards. They feature all six Mint Stamps, the four specially created Miniature Sheet stamps and the Miniature Sheet itself. Perfect for stamp and Beatles collections alike.

   Miniature Sheet
   The Miniature Sheet shows a selection of Beatles memorabilia on four stamps, with the objects spilling into the border. The popular collector’s items include a Beatles guitar, lunchbox, 45rpm single and a Tea Tray. In itself, this Miniature Sheet is a true collector’s piece.

   Miniature Sheet First Day Covers
   Released alongside the main stamp issue, the Beatles miniature sheet includes the four First Class Stamps from the Miniature Sheet. These stamps show a Beatles lunchbox, guitar, 45rpm single and a tea tray. Make your own mark in time with the first day cover, personalised with your name and address.

   Beatles Pack
   Get 20% off this very special Beatles Pack and take a musical journey through the life of the band. The Pack contains the two First Day Covers, the Presentation Pack and 11 Stamp Cards from The Beatles issue – grab yourself a bargain, but quick- it’s only available until 9 January 2007.

   © Royal Mail Group Ltd 2007. All rights reserved.

  Schrijf een reactie

  (registratie is niet nodig)