Uitstapje IJmuiden - Postzegelblog

Uitstapje IJmuiden

0

seaport-marina.jpgIk was het afgelopen weekend even in IJmuiden, in de jachthaven om precies te zijn. Om te kijken, ik ben dan wel – op zijn zachtst gezegd – niet zo’n zeiler, maar ik mag maar wat graag bootjes (en vooral de mensen op en rond die bootjes) kijken. Trouwens, ik zeg nou wel gewoon jachthaven, maar in IJmuiden heet het niet gewoon jachthaven, nee, we hebben het hier over Marina Seaport IJmuiden. Ik heb me zelfs laten vertellen dat ene mijnheer Endstra, inderdaad, de inmiddels omgelegde vastgoedmagnaat nog iets met de ontwikkeling van de jachthaven van doen heeft gehad. 

Hoe dan ook, voor we in witwasverhalen belanden, natuurlijk vroeg ik me af, dat is inmiddels bijna mijn tweede natuur, of IJmuiden op postzegelgebied iets voorstelt. 

ijmuiden-noorderzeehoofd.jpg

En jawel, in de forse serie Nederland en het Water uit 2003, ontworpen door Reynoud Homan, is ook het Noorderzeehoofd IJmuiden van de partij.   

 

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Historisch NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

    Reacties (0)

    Schrijf een reactie

    (registratie is niet nodig)