Op een mooie Pinksterdag... - Postzegelblog

Op een mooie Pinksterdag…

2

pinksteren-1961_bewerkt-2.jpg

Leen Jongewaard zong er in 1967 over, samen met André van de Heuvel, over Pinksteren. Tekst van Annie M.G. Schmidt. Mejuffrouw, ja, het staat er echt, mej. in de Speciale Catalogus 2004,  H. Bottema maakte er een postzegel over, over Pinksteren. In 1961, als onderdeel van een 5-zegelige serie Kinderzegels.

 

pinksteren-1961_bewerkt-2.jpg

Leen Jongewaard zong er in 1967 over, samen met André van de Heuvel, over Pinksteren. Tekst van Annie M.G. Schmidt. Mejuffrouw, ja, het staat er echt, mej. in de Speciale Catalogus 2004,  H. Bottema maakte er een postzegel over, over Pinksteren. In 1961, als onderdeel van een 5-zegelige serie Kinderzegels.

 

Gratis online postzegelcatalogusNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

  Reacties (2) Schrijf een reactie

  • Rein op 5 juni 2007 om 20:20

   LIFE BALL 07

   Op een mooie pinksterdag – 26.05.2007 – werd in Wenen het Life Ball 07 gevierd. Voor de vierde achtereenvolgende maal gaf de Oostenrijkse Post een speciaal zegel uit. In 2004 nog een zegel zonder celebrity, in 2005 met het portret van topmodel Naomi Campbell. In 2006 was de beurt aan Heidi Klum. Dit jaar was als topmodel de grote ster Claudia Schiffer verwacht. Helaas ging de deelname van Claudia niet door. En ook voor een evt. toch nog op een Oostenrijks zegel laten prijken van Claudia werd door het management van de ster te laat toestemming verleend aan de Oostenrijkse Post. Hoewel fotosessies al waren geweest en een ontwerpster aan de slag gegaan. Enige tijd later werd het Duitse model Nadja Auermann bereid gevonden te komen naar Wenen en met kunst en vliegwerk werd een postzegel van 75c in elkaar gedraaid. Van de opbrengst draagt de Post 10c af ten behoeve van de aids-bestrijding.

   De postzegel met Nadja erop werd aan haar uitgereikt op 26 mei….

  • cindy op 22 januari 2012 om 11:12

   Ik heb deze postzegel in goede staat zonder stempel. Wat is deze postzegel ongeveer waard?

  Schrijf een reactie

  (registratie is niet nodig)