Royal Mail eert Harry Potter met eigen zegels - Postzegelblog

Royal Mail eert Harry Potter met eigen zegels

1

harry-potter-and_bewerkt-1.jpgHet staat vanavond in het NRC en die heeft het weer van The Guardian: op 17 juli aanstaande, vlak voordat (op 21 juli) het laatste Harry Potter-deel (Harry Potter and the Deathly Hallows) uitkomt, brengt Royal Mail een serie Potterzegels uit.

Het wordt een serie van zeven zegels met daarop de voorpagina’s van alle Potter-boeken die aan brein en pen van J.K. Rowling zijn ontsproten.

 

 

potter-frankrijk_bewerkt-1.jpg

Royal Mail mag dan aan het einde van de rit Harry Potter eren met een postzegelserie, andere landen, Frankrijk en Australië bijvoorbeeld, kwamen al eerder met op Potter geïnspireerde (post)zegels.

potter-australie_bewerkt-1.jpg

Ja, ook ons eigen TNT Post deed al een duit in het Harry Potter-zakje. In de vorm van een aantal voorbedrukte Harry Potter-briefkaarten. Ja, op 17 maart vorig jaar we hebben het er hier zelfs over gehad.

Ben heel benieuwd of het rond de uitgifte van de Royal Mail Harry Potter-zegels net zo storm zal lopen als gebruikelijk was/is rond het verschijnen van elk nieuw Harry Potter-boek.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
SciencefictionNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

Reacties (1)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)