Heel goed jarig!!! - Postzegelblog

Heel goed jarig!!!

0

slinger_bewerkt-1.jpg

Mijn zoon is vandaag jarig; hij wordt 14! Hij is dus van 3 mei 1993. Wie er nog meer van 3 mei zijn? Hordes mensen natuurlijk. Een paar opvallende namen: Bing Crosby, Golda Meïr en James Brown. Die zijn respectievelijk van 3 mei 1903, 3 mei 1898 en 3 mei 1933. Eens kijken of ik ze ook als postzegel kan vinden.

bing-crosby_bewerkt-1.jpgEn ja hoor, Bing Crosby is geen punt. Een wat ik in alle opzichten een typisch Amerikaanse postzegel zou willen noemen. 

 

 

golda-meir_bewerkt-1.jpgBij Golda Meïr is het ook snel raak. Een echte staatsvrouw-postzegel.

 

 

 

 

james-brown_bewerkt-1.jpgTja, blijft over de nog niet zo lang geleden overleden en vervolgens langdurig onderwerp van een juridisch steekspel zijnde James Brown. Over hem hebben we hier overigens al eerder geschreven.

De postzegel bij dat stukje bleek geen echte postzegel. De James Brown-zegel hiernaast, groet kans dat het ook deze keer weer foute boel is. Maar toch, ik wilde hem jullie niet onthouden. 

Over verjaardagen gesproken: zijn ze er, verzamelaars die postzegels verzamelen van personen die op dezelfde dag jarig zijn?!

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

    Reacties (0)

    Schrijf een reactie

    (registratie is niet nodig)