Vrolijk kerstfeest!!! - Postzegelblog

Vrolijk kerstfeest!!!

10

kerstmis on ice_bewerkt-1.bmpJa, daar word ik nou vrolijk van. Van zo maar een Finse kerstzegel die wat mij betreft alles in zich heeft wat Kerstmis in zich zou moeten hebben. Blijdschap, vrolijkheid, gezelligheid…

Dat alles en nog veel en veel meer moois en goeds wens ik jullie langs deze weg graag toe.  

kerstmis on ice_bewerkt-1.bmpJa, daar word ik nou vrolijk van. Van zo maar een Finse kerstzegel die wat mij betreft alles in zich heeft wat Kerstmis in zich zou moeten hebben. Blijdschap, vrolijkheid, gezelligheid…

Dat alles en nog veel en veel meer moois en goeds wens ik jullie langs deze weg graag toe.  

Gratis online postzegelcatalogusNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

  Reacties (10) Schrijf een reactie

  • Jan1964 op 25 december 2006 om 06:10

   Ik zie nergens de ware betekenis van Kerstmis op de postzegel.

  • Jan1964 op 25 december 2006 om 06:13

   Enkel een commercieel verzinsel van hebberige mensen en de Finse toeristische autoriteiten om toeristen naar een land te krijgen dat toeristisch, cultureel en historisch toeristen weinig te bieden heeft.

  • Gerrit Jan op 25 december 2006 om 11:06

   Vrolijk kerstfeest, Jan.

  • toon op 25 december 2006 om 11:12

   gerrit jan,
   ik heb een heel vrolijke kerst. ik ben nu bezig met het ordenen van mijn kerstzegels, de nederlandse decemberzegels (ik heb ze allemaal van 2006!) en de postzegels die ik van andere landen heb. prachtige hobby.
   af en toe een glaasje wijn erbij. mijn kinderen zijn op bezoek, de soep dampt heerlijk in de keuken. prima!

  • cees prins op 28 december 2006 om 13:07

   Toon,
   Heb je ook alle goede doelen zegels erbij?
   Van 3 adressen kerstzegels, geeft mij 4 goede doelen zegels….. Is dit een goed gemiddelde?

  • toon op 28 december 2006 om 13:17

   @Cees
   de goede doelen zegels lukken nog niet dit jaar. kan nog komen. de aktie duurt tot 6 januari 2007. vorig jaar had ik ze wel allemaal.

  • Jan1964 op 28 december 2006 om 13:27

   De goede doelenzegels van vorig jaar heb ik in ruime mate gekocht omdat het mooie postzegels zijn. Ik heb er zelfs nog voor frankering. De postzegels van dit jaar heb ik helemaal niet gekocht omdat de motieven me niet aanspraken.

  • Willem Hogendoorn op 30 december 2006 om 16:03

   ..en een wonderbaarlijk 2007? Ik kreeg vandaag een aanbieding in de brievenbus van Philapost voor een “paniek-liquidatie-wonderdoos” met een cataloguswaarde van 1250 euro, voor maar 125 euro. Je zou toch haast denken dat de Kerstman nog in het land is. Nu heb ik nog maar weinig filatelisten gehoord die enthousiast waren over de inhoud van de Wonderdozen van Philapost. De laatste die ik hierover hoorde zei dat hij nog nooit zoveel “wonderbaarlijke rommel” bij elkaar gezien had. Bij mij verdwijnt de brief dus in de prullenbak.

  • twan op 2 januari 2007 om 15:32

   Wie weet waar ik een volledige afbeelding kan vinden van de “gewone “decemberzegels? Dan kan ik ze samen met opa bij elkaar zoeken.

   Dank u wel.
   Twan

  • Jan1964 op 2 januari 2007 om 15:35

   http://www.postzegelblog.nl/2006/11/12/sfeervolle-decemberzegels-2006-en-goede-doelenzegels-2006/

   Hier staat een velletje afgebeeld.

  Schrijf een reactie

  (registratie is niet nodig)