PvdP: Partij voor de Postzegels! - Postzegelblog

PvdP: Partij voor de Postzegels!

4

stemmen_bewerkt-1.jpgWat voor dag het vandaag voor ieder van jullie ook mag zijn, het is voor ons allemaal natuurlijk bovenal verkiezingsdag. May we have your votes please?!

Vroeger, ja vooral vroeger moest je sport en politiek gescheiden houden. Vraag me eigenlijk af of dat ook opgaat voor de combinatie liefhebberij en politiek.

Met andere woorden: hoe zit het met politieke kleur van postzegelverzamelaars. Zouden De Hond en zijn kornuiten dat wel eens gepeild hebben?! En, zeker zo belangrijk, zouden hun voorspellingen dan een beetje hout snijden.

Hebben jullie enig idee hoe ja dan nee politiek geëngageerd postzegelverzamelaars zijn? En Postzegelbloggers in het bijzonder?! Ik heb een tijd terug nog eens een gesprek gehad met een postzegels verzamelend raadslid. Of was het nou een politiek bedrijvende postzegelverzamelaar?!

Hoe dan ook: is de postzegelverzamelaar links of rechts? Of juist keurig in het midden? En, is het in navolging van de PvdD (Partij voor de Dieren) misschien een idee om over 4 jaar te komen met een PvdP, de Partij voor de Postzegels?!

Tot slot: veel wijsheid in het stemhokje.

 

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

Reacties (4) Schrijf een reactie

 • Rudy DEBRUYNE op 22 november 2006 om 11:12

  Het heeft een enige tijd geduurd eer ik wist welke voor mij de mooiste postzegels waren,nu ben ik er uit. Het zijn de Duitse frankeerzegels van Bundespost en Berlijn uit de periode 1976 tot 1982 – BURCHTEN & KASTELEN”. Daar het toch 2x 21 zegels zijn met een 3-tal papiersoorten en talrijke variëteiten op de postzegels en de kaften van de postzegelboekjes. Zonder extra info geraakt U niet ver. Men kan er een mooi thema van maken als men een klein kapitaaltje voor over heeft. Van talrijke zaken zoals maximumkaarten heb ik ze. Verder uitlopen zou te veel tijd vergen en voor velen een moeilijk onderwerp. Van deze deze frankeerzegels heb ik diverse albums kunnen vullen maar er was een gebrek aan kapitaal.
  Groetjes,
  Rudy.

 • peter op 22 november 2006 om 11:44

  Hoi Gerrit Jan,

  Er zijn verschillende verkiezingspostzegels uitgebracht in het verleden. Ook houden wij natuurlijk ieder jaar de verkiezing van de mooiste postzegel van het jaar. Ook nu weer in de komende Collect.
  Tenslotte heb ik inmiddels aan relatief veel mensen een postzegel overhandigd die ook postzegels bleken te verzamelen. Zo verrassend is het eigenlijk ook niet omdat er 1.000.000 verzamelaars zijn in Nederland.

  Grt Peter

 • toon op 23 november 2006 om 16:38

  prima idee, die lijst van de postzegel!
  het belangrijkste punt van het verkiezingsprogramma zal zijn dat wij wel zullen bepalen wat er op nieuwe nederlandse postzegels moet komen.
  als jij, gerrit jan, dan lijsttrekker wilt worden, is succes verzekerd!

 • Gerrit Jan van Postzegelblog op 23 november 2006 om 18:12

  Nou Toon, ik denk dat er niet eens een onderzoekje van Maurice de Hond nodig is om uit te vinden dat ik nou niet bepaald de ideale lijsttrekker ben voor de PvdP.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)