Eerbetoon! - Postzegelblog

Eerbetoon!

2

WTC_bewerkt-1.jpgWat voor dag het vandaag 5 jaar geleden was, nee, als je het al zou kunnen vergeten, dan kan het bijna niet anders of je wordt er vandaag op alle mogelijke manieren aan herinnerd. Zo’n jubileum dat je eigenlijk liever niet zou vieren. De vijfde verjaardag van de dag die, zo wordt wel beweerd, de wereld voorgoed veranderde. O nee, verwacht hier geen lange indringende terugblik en alle mogelijke overpeinzingen. Daar zijn andere podia voor. Hier vandaag niet meer dan een klein maar daarom niet minder welgemeend eerbetoon aan alle helden.

  

WTC_bewerkt-1.jpgWat voor dag het vandaag 5 jaar geleden was, nee, als je het al zou kunnen vergeten, dan kan het bijna niet anders of je wordt er vandaag op alle mogelijke manieren aan herinnerd. Zo’n jubileum dat je eigenlijk liever niet zou vieren. De vijfde verjaardag van de dag die, zo wordt wel beweerd, de wereld voorgoed veranderde. O nee, verwacht hier geen lange indringende terugblik en alle mogelijke overpeinzingen. Daar zijn andere podia voor. Hier vandaag niet meer dan een klein maar daarom niet minder welgemeend eerbetoon aan alle helden.

  

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

    Reacties (2) Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    (registratie is niet nodig)