Rode lap?! - Postzegelblog

Rode lap?!

3

P1010569_bewerkt-1.jpg

In verband met het rode lap op een stier-effect dat wie weet wel zou kunnen optreden, heb ik lang gedubd of ik het wel moest doen, een foto plaatsen van ‘mijn’ brievenbus (nog een mooie rode ook) die mij een alleraardigste aanbieding doet. Zoals jullie zien, heb ik het toch gedaan. Want wie wil dat nou niet, een eigen Rembrandt?!

P1010569_bewerkt-1.jpg

In verband met het rode lap op een stier-effect dat wie weet wel zou kunnen optreden, heb ik lang gedubd of ik het wel moest doen, een foto plaatsen van ‘mijn’ brievenbus (nog een mooie rode ook) die mij een alleraardigste aanbieding doet. Zoals jullie zien, heb ik het toch gedaan. Want wie wil dat nou niet, een eigen Rembrandt?!

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

  Reacties (3) Schrijf een reactie

  • toon op 24 augustus 2006 om 20:44

   rembrandt, rembrandt, rembrandt, rembrandt, rembrandt, rembrandt, rembrandt, rembrandt, rembrandt, rembrandt,……..
   zo, nu is het wel genoeg hoor!
   volgende onderwerp graag.

  • Jos van den Bosch op 25 augustus 2006 om 10:20

   gelukkig spaar ik postzegels en geen mislukte vignetten. Maar die reclame staart me inderdaad elke keer ergelijk aan en doet me steeds herinneren aan de reden waarom ik met Nederland verzamelen opgehouden ben. Toen ik namelijk drie weken geleden van vakantie terugkwam herinnerde deze reclame me aan dat prestigeboekje en toen was het al uitverkocht, dus geen ëigen Rembrandt” meer voor mij en ook geen “Karel Appel” meerdat in tegenstelling tot de N(ederlandse) V(ereiging) van P(ostzegel)
   H(andelaren) die iedereen wil wijsmaken dat je zo’n prestigeboekje in je bezit MOET hebben.
   Is het de Duitsers na 50 jaar toch nog gelukt: Duitse postzegels zijn in Nederland geldig, wat zijn we diep afgegleden!

  • a.beglinger op 25 augustus 2006 om 11:29

   waat staat dat dat je hem moet hebben !!!!!

  Schrijf een reactie

  (registratie is niet nodig)