Het (post)mannetje van de radio - Postzegelblog

Het (post)mannetje van de radio

2

Radio 1.gifHeb je ze al gehoord, de nieuwe radiocommercials van TPG Post? Waar ze over gaan? Over het WK-voetbal natuurlijk. Want daar gaat zo’n beetje alles over, de aankomende maand. En aangezien ook TPG Post meedoet aan het uitmelken van dat voetbalfestijn in het algemeen en de Oranjegekte in het bijzonder, wordt nu ook via de radio gepoogd de speciale TPG Post Oranje Collectie Bewaarmap aan de man te brengen. Aan de man, inderdaad, want ik denk – ook afgaande op wat ik aan uitdossingen op televisie en in kranten zoal voorbij heb zien komen – dat de mannen nog steeds ruim- en ruimschoots de overhand hebben waar het gaat om serieuze, zeg maar gerust, ernstige Oranjegekte. 

oranjemap-.jpgWanneer de commercials, drie in totaal, te beluisteren zijn? Voor commercial 1 ben je al te laat, want die is op 9, 10 en 11 juni reeds uitgezonden. Wees gerust: van commercial 2 kun je op 13 (vandaag dus), 14, 15 en 15 juni en commercial 3 op 17, 18, 19 en 20 juni nog volop genieten. O ja, voor ik het vergeet: ze zijn te horen op Radio 1, rondom het programma Langs de Lijn en de live-verslagen van de voetbalwedstrijden.

Wie in de commercials te horen zijn? Niet zomaar een paar stemmen, nee, de stemmen van BN-ers Horace Cohen, Arie Koomen en Marcel Musters. 

Nog even over dat genieten van zo-even, terwijl ik dat opschreef, kwamen ineens een paar  reacties hier op Postzegelblog bij me naarboven. Reacties waaruit bleek dat men het op zijn zachtst gezegd niet zo heeft op de steeds commerciëlere inslag van TPG Post.

Ik ben dan ook heel benieuwd naar wat er voor reacties komen op dit WK-optreden van TPG Post op de radio. Als men daar al zin in heeft, met deze hitte?! En als men er al tijd voor heeft, met al die WK- en Oranjebeslommeringen?!  

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

  Reacties (2) Schrijf een reactie

  • Suze de Groot op 14 juni 2006 om 08:12

   Ik vind ook dat zo oranjemap met postzegels veel te duur is en dan krijg je 20 postzegels en de 21e van kuit zit er dan niet bij hoe kom je daar dan weer aan

  • Willem Hogendoorn op 14 juni 2006 om 16:07

   TPG lijkt wel een afkorting van Tot Pesten Geneigd las ik vandaag in het verenigingsblad De Sleutelpost van de Leidsche Vereeniging van Postzegelverzamelaars. Dit zegt genoeg!

  Schrijf een reactie

  (registratie is niet nodig)