TPG Post heeft WK-selectie nu al rond - Postzegelblog

TPG Post heeft WK-selectie nu al rond

1

Dirk Kuyt solo.jpgMarco van Basten en zijn staf zijn er nog niet uit. Pas half mei maken ze hun definitieve Oranje-selectie bekend voor het aankomende WK-voetbal bij onze oosterburen. Pas dan brengen ze ook hun voorlopige selectie van 33 terug tot een keurkorps van 23. Maar ja, jullie weten, Nederland telt zo’n 16 miljoen bondscoaches en TPG Post is er daar ook één van. Een hele zekere zelfs, want vandaag al werd de voltallige TPG Post-selectie aan de pers voorgesteld. In de Kuip te Rotterdam. In aanwezigheid van de man die wel eens uit zou kunnen groeien tot de ster van het WK, Dirk Kuyt.

Over zeker gesproken… waar Marco 23 spelers meeneemt naar Duitsland, denkt TPG Post het WK-klusje met een niet meer dan 20 man sterke selectie te kunnen klaren. Dat is goed, dat getuigt van geloof in eigen kunnen. Sterker nog, waar Marco zich ongetwijfeld nog zorgen maakt over de revalidatie van Nigel de Jong na een meniscusoperatie, zet TPG Post hem al klip en klaar in de selectie.

Oranje Van der Sar.JPG

Wat zo sterk is aan het optreden van TPG Post is de openheid die men aan de dag legt. Als alle bondscoaches zo waren… Want waar de complete voetbalwereld nog aan het wikken en aan het wegen is over wie ja dan nee mee mag dan wel moet naar het WK, daar is het Oranje van TPG Post een open boek. Niks geen geheimzinnigheid, duidelijkheid troef, overduidelijkheid zelfs.

Timmertje tien.JPG

Ja, zoals gezegd, dat is goed, heel goed. Naar het hele Nederlandse voetballegioen bijvoorbeeld. Ook dat weet nu tenminste waar het aan toe is. Waar het als één man dan wel vrouw achter kan gaan staan.

Het is bovendien ook goed naar de spelers toe. Want we weten natuurlijk allemaal dat onze sterspelers, hoe zeker ze ook overkomen, vaak helemaal niet van die jongens van stavast zijn. Nu TPG Post ze in een zo vroegtijdig stadium duidelijkheid verschaft over de WK-selectie, kunnen ze vol zelfvertrouwen gaan focussen. En waar een gefocused Oranje tot in staat is… we zullen ze een ‘poepie’ laten ruiken in Duitsland.

Heb ik dan helemaal geen enkel puntje van kritiek op bondscoach TPG Post? Ja natuurlijk heb ik – dat hoort nu eenmaal bij de voetballerij – wat te (excusez le mot) kankeren. Zo had ik de selectie ook graag afgebeeld gezien in het uittenue. Het naar mijn smaak zeer fraaie uittenue. Voor wie het niet kent: wit met een diagonale nationale roodwitblauwe driekleur, een prachtig staaltje retrodesign.

Nee, wees gerust, ik reken TPG Post die misser niet al te zeer aan. Men heeft daar tegenwoordig, geloof ik, nogal wat met de kleur oranje.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

  Reacties (1)

  • toon oomens op 28 april 2006 om 15:12

   weer een top-succes voor tpg-post!
   al die onnozele voetbalfans gaan nu meteen naar het postkantoor om de complete set te kopen en vervolgens ongeveer 200 brieven gaan schrijven om ons “oranje elftal” te promoten voor de WK. ik doe niet meer mee. ben trouwens al lang gestopt met nederland verzamelen.
   ik wens onze jongens wel succes in duitsland.

  Schrijf een reactie

  (registratie is niet nodig)