Neem meer stelling bij de stelling! - Postzegelblog

Neem meer stelling bij de stelling!

0

stempotlood_thumb_11612.jpgDe ‘eensen’ hebben gewonnen! Met 150 – 122. In procenten uitgedrukt betekent het dat 55% van jullie vindt dat iedereen een postzegel zou mogen ontwerpen en dat 45% het daar niet mee eens is. Opmerking daarbij: jullie hebben niet in grote getale gestemd. Haalden de vorige stellingen, die zelfs korter in de lucht waren, respectievelijk 523 en 441 stemmers, dit keer maakten maar 272 Postzegelbloggers gebruik van hun stemrecht.  

Als je dan bedenkt dat in de tijd dat de stelling onderwerp van discussie was jullie zo’n 12.000 m/v sterk op de site zijn geweest, ja, dan neemt dus amper 2% van jullie de moeite om zijn/haar mening te geven. Dat is niet veel. 

Natuurlijk, het kan aan de stelling gelegen hebben. Maar, als je die dan helemaal niets vindt, ook dat horen we natuurlijk graag.

Tegen die achtergrond ben ik heel benieuwd of de gloednieuwe stelling meer prikkelt tot reageren. En nu we het toch hebben over gloednieuwe stellingen, mocht je zelf een suggestie hebben, laat het ons weten en wie weet brengen we jouw stelling wel in stemming.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

    Reacties (0)

    Schrijf een reactie

    (registratie is niet nodig)