Big in Japan - Postzegelblog

Big in Japan

2

Ik meen dat de groep Alphaville een nummer (ik vond het niet veel) met die titel heeft gemaakt. Ik weet zeker dat Tom Waits een prachtig (maar ja, ik ben dan ook een echte Waits-fan) nummer Big in Japan heeft gemaakt. Het is de opening van zijn cd Mule Variations uit alweer 1999. De tijd vliegt.

Over vliegen gesproken, het nieuws over Postzegelblog raast de wereld over. Vraag me niet (mijn Japans is niet zo best) wat ze er verder allemaal over zeggen, maar we zijn inmiddels ook gesignaleerd in het land van de rijzende zon.

Of we inderdaad big worden in Japan? Wie zal het zeggen. Is eigenlijk ook niet zo belangrijk. Al zou het natuurlijk wel heel leuk zijn wanneer een Japanse postzegelverzamelaar zich (het liefst in het Engels) hier zou melden. Misschien is er wel iemand op de Nederlandse ambassade in Japan die postzegels verzamelt?!

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

Reacties (2) Schrijf een reactie

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)