Port betaald?! - Postzegelblog

Port betaald?!

2

Port betaaldOm het half jaar krijg ik van mijn tandarts – ja, hij is perfect georganiseerd – keurig een kaartje om mij te herinneren aan, zoals het zo mooi heet, de gebitscontrole. Zoals elke keer is het ook nu weer een leuk kaartje: een vrouw met een blingbling-mond vol goud lacht me uitnodigend toe: afspraakje?

Maar, waar ik het eigenlijk over wil hebben is de, zeg maar, postzegelkant van genoemd kaartje. Want daar zit nooit een postzegel op. Nee, TPG Post Port betaald staat er.

Vinden wij van Postzegelblog dat eigenlijk wel zo leuk, dat je op die manier verstoken blijft van een postzegel?! Natuurlijk, ik begrijp dat het gemak van Port betaald heel wat plakken en/of likken scheelt, maar toch, als postzegelliefhebber heb ik het er niet zo op.

Wat jullie?!

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Gerrit Jan Hendriks is tekstschrijver en was van 2006 tot 2008 verbonden aan Postzegelblog.

Tags bij dit artikel

Reacties (2) Schrijf een reactie

  • P.A. van der Stam op 10 maart 2006 om 14:39

    Ik kan mij de wens van een zegel wel voortstelllen. Wellicht is het een optie de tandarts te adviseren zijn eigen postzegel te laten gebruiken. Hij kan zo promotie maken voor zijn praktijk en de zegel is weer in beeld voor de verzamelaar.
    Veel succes.

  • Gerrit Jan van Postzegelblog op 10 maart 2006 om 14:44

    Prima idee! Ik zal het mijn tandarts voorstellen.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)