Gratis Collect - Postzegelblog

Gratis Collect

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste postzegels? Neem dan een gratis abonnement op Collect. Dit  postzegelmagazine verschijnt 4 maal per jaar en is bij een minimale besteding van € 25,-/jaar gratis!

Als je de moeite neemt postzegels eens wat beter te bekijken, dan ontdek je er veel meer in. De verhalen die achter postzegels schuil gaan zijn vaak zeer verrassend. Wat was bijvoorbeeld de aanleiding voor de uitgifte van een bepaalde postzegel? Welke afwegingen heeft de ontwerper gemaakt bij het verbeelden van het onderwerp? Als je goed kijkt, zie je steeds meer in postzegels!

Via de Collect Club, de online winkel van TNT Post, kun je alle postzegels en postzegelproducten gemakkelijk vanuit huis bestellen. Maak eens kennis met bijvoorbeeld de prachtige Themamapjes of de bijzondere Prestigeboekjes. Voor iedereen is er wel een passend product. Wil je kennismaken met de Nederlandse postzegels, vraag dan Collect gratis aan. In ons archief kun je oudere nummers van Collect downloaden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die de Collect Club je kan bieden? Neem dan op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur contact op met TNT Post Klantenservice, telefoon 050 – 586 1234, fax 050 – 586 3111.

Gratis Collect aanvragen >>