Filateliebeurs - eerste dag druk bezocht - Postzegelblog

Filateliebeurs – eerste dag druk bezocht

5

Het was de eerste keer dat Postzegelblog op Filateliebeurs was. Het was gezellig druk en we hebben een heleboel leuke mensen gesproken. Een combinatie van verenigingen en handelaren, maar ook TNT Post en Deutsche Post waren aanwezig. Een korte impressie van deze dag.

Jacqueline, die mij vandaag vergezelde, en ik hebben uitgebreid gesproken met Jan van Tellingen, de fietslatelist. We hebben met vele lezers gesproken en handjes geschud. Daarnaast verkochten we de 3 uitgegeven velletjes van Postzegelblog. Zowel met het hele logo, maar er is er ook een met het verkorte logo, de Pb-versie.

Op een gegeven moment kwam er een bezoeker voorbij die geïnteresseerd naar het velletje met dit logo keek. Op de vraag of hij Postzegelblog kende zei hij dat hij opeens het scheikundige loodsymbool ‘Pb’ op onze postzegels gezien had. En daar hij het thema ‘Chemie’ spaarde, hoorde deze postzegel toch echt thuis in zijn verzameling! Tja, soms verwacht je niet dat je op deze wijze mensen trekt, maar het laat wel echt de wereld van verzamelaars zien! Iedereen ziet iets anders in postzegels.

De eerste dag Filateliebeurs is wat mij betreft geslaagd! Zie ik jullie morgen??

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (5 stemmen, gemiddeld: 4,20 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (5) Schrijf een reactie

 • paulv op 28 januari 2011 om 23:19

  Pb = Plumbum
  Latijn voor ‘lood’

 • aadb op 29 januari 2011 om 00:31

  Morgen zaterdag voor de liefhebber een gratis persoonlijke postzegel van femke heemskerk europees kampioen 200 meter vrije slag korte baan verkrijgbaar bij firma meinhardt specialist in catalogi .OP=OP

 • kwats kwast op 30 januari 2011 om 22:50

  Beste Lia Vieveen,

  hoe kan je die 3 “postzegel-velletjes en 1 PB” van “Postzegelblog” bemachtigen…….BVD

  OJ Kwats

 • Jan van Tellingen op 31 januari 2011 om 09:35

  Mooie sfeervolle fotoreportage van deze dag. Leuk en gezellig dat we genoeg tijd hadden om lekker bij te kletsen. Kom ik nog voor in de fotoreportage ook. Ik heb de pagina al geprint om in mijn verzamelmap van artikelen op te nemen. Na de ontmoeting met Oomes herinnerde ik me weer dat hij bij mij ook de fietszegels bestelde. Later in de middag ontmoette ik een fietslatelist die ik eind jaren 80 al eens eerder had ontmoet. Erg leuk. Hij heeft het plan een speciale fietscatalogus te gaan samenstellen..

 • gerdien op 31 januari 2011 om 13:08

  Lia, bedankt voor de prachtige impressie
  met foto’s. Mensen die niet verzamelen snappen niet dat wij zo geboeid zijn van postzegels, Voel mij soms wel eenzaam tussen de oudere mannen, maar tracht met onze Jeugdclub, de jeugd te enthousiasmeren. graag tot kijk. Gerdien

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)